2005-03-04

Aika on rahaa ja kumpikaan ei tule helpolla

Re: Thinking About Time and Money.

Huomasin tänään tulleesta Good Experience -postituslistan viestistä linkin erääseen tutkimukseen. Pienoinen ongelma vain on, että lomake joka pyydetään täyttämään sisältää 11 sivua, alkaa kolmella näytöllisellä väittämiä ja johdantotekstin mukaan vaatii 20 - 45 minuuttia.

Erilaisiin Internet-tutkimuksiin liittyvä vastaajien valikoituminen, eli se että toiset ihmiset täyttävät lomakkeita mielummin kuin toiset, on aivan liian paha ongelma ilman 20 minuutin lomaketta. Epäilen, että Internetissä ei voi pyytää 5-10 minuuttia pidempää huomiota tarjoamatta jotain vastinetta.

Aktivointiosuus: Mikäli sinulla on pari minuuttia aikaa, ole hyvä ja kerro kommenteissa, paljonko aikaa olet lähiaikoina käyttänyt tutkimuksiin vastaamiseen verkossa? Milloin voisit olla valmis vastaamaan 45 minuutin tutkimukseen? Kuinka usein vastaat "minitutkimuksiin", kuten verkkoäänestyksiin keskustelupalstoilla ja sivustoilla?

Kommentit:

Blogger Aapo Laitinen totesi...

Mikäli tänne joku eksyy, kysymykset olivat: Paljonko aikaa olet lähiaikoina käyttänyt tutkimuksiin vastaamiseen verkossa? Milloin voisit olla valmis vastaamaan 45 minuutin tutkimukseen? Kuinka usein vastaat "minitutkimuksiin", kuten verkkoäänestyksiin keskustelupalstoilla ja sivustoilla?

1:20 ip.  
Anonymous Anonyymi totesi...

Nyt ihan viime päivinä on menny jokaisena muutama minuutti ku olen "päässyt" tai joutunut johonkin alkoholipäiväkirjajuttuun, eli kysellään paljonko juo, koska, mitä yms.. Joku Gallupforumin tutkimus se on.

45 minuutin tutkimukseen en kyllä lähtisi ihan heti vastaamaan, vaikka nettitutkimuksiin mielummin vastaankin kuin kotiin lähetettäviin papereihin. Kyllä 45 minuutin tutkimuksessa pitäs jo aika hyvä palkinto olla, että viitsisin vastata.

Erilaisiin minitutkimuksiin tulee vastattua aina sillon tällön, riippuu vähä aiheesta ja fiiliksestä mut sanotaan nyt et kerran viikos ehkä keskimäärin.

11:25 ap.  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle