2004-03-27

Sound check

Perinteistähän olisi aloittaa uusi blogi angstisella vuodatuksella jostain maailman epäkohdasta. Oikeastaan se oli minullakin tarkoituksena. Kuitenkin bloggerin elegantti ja uskomattoman kivuton liittymisprosessi sai minut suorastaan haltijoihini. Parhaat palat:

1. Ei ainuttakaan turhaa kysymystä. Vaikka vuositulot, ammattiala ja lemmikkieläinten nimet saattavatkin olla markkinointiosaston mielestä kaukana turhasta, ei näiden tietojen täyttäminen tuo mitään minulle käyttäjänä. Blogger ei niitä kysynyt ja hyvä niin.

2. "Voit aina vaihtaa sen myöhemmin." Hyvä tietää etukäteen, mitkä asiat eivät ole lähetysnapin painamisen jälkeen kiveen hakattuja.

3. Näyttää hienolta myös ilman kuvia. Kirjoitan tätä GPRS:än yli, eikä kuvien lataaminen ole käytössä, mutta enpä niitä liittymisprosessin aikana edes ehtinyt kaivata.

Ainoa pieni puute oli mielestäni ulkoasun esikatselun esimerkkien avaaminen uusiin ikkunoihin. Olisin itse näyttänyt suuremman version samalla sivulla valintojen kanssa. Noh, pieni puute.